111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Tentang Kami

KONSEP DESLGN

Lucien & Hanna fokus kana produk kulawarga,
mimitian ti anu ngurus kaséhatan, tumuwuh sehat sarta séhat ngiringan.
unggal jéntré nu embodying kombinasi penampilan estetika jeung pamakéan pragmatis.
Boasting bahan kualitas luhur, top-notch craftsmanship, detil exquisite jeung durability luar biasa,
Lucien & Hanna pasti bakal ngajempolan konsumen ti bumi sareng mancanagara.

Urang Sunda

——
tim R & D, dimaksudkeun di pasar
panalungtikan, néangan métode efisien

Desain

——
Tim desainer efisien,
nyadiakeun layanan sagala-buleud

Bionics

——
Nyadiakeun falsafah hirup,
tumuwuh sehat sarta senang

Erognomics

——
Ergonomis, unik
jeung produk nyaman

HEATHY ngiringan

Pikeun Family Tour, Bapa sareng Ibu dianggo

nalika jeung orok leutik

PERAWATAN séhat

Pikeun ngaganti popok, cocooan sareng barang-barang sanés

bungkusan ngagantung dina ranjang atawa mobil

Tumuwuhna séhat

Pikeun olah raga, damel sareng panggunaan sapopoé

nalika dewasa.

DASAR
——
Basis produksi di Quanzhou

jeung kota Inland

SAMPEL
——
50 Kamekaran Sampel

per bulan

Pagawe
——
Total leuwih ti 300 pagawe

PCS
——
250.000 PCS Kapasitas Bulanan

Pausahaan R & Plan D Service

2-3 dinten -
Analisis ongkos jeung menerkeun cutatan
10-12 dinten -
ngembangkeun sampel
3 dinten -
Rengse gambar desain sakumaha pamundut klien urang
5 Gaya -
Desain tren fashion panganyarna per bulan

Sababaraha klien kami

Karya Heboh anu dikontribusikeun ku tim kami ka klien kami!