111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Pameran kanton ka-125

TAS FLYONE ON 125. Canton Fair
IMG_20190504_211441

Pameran kanton ka-125, fase katilu dimimitian ti 31 April dugi ka 04 Mei 2019.Éta kalebet kantong sareng koper, pakean, produk sapatu ...... Aya langkung ti 200 rébu pembeli ti sakumna dunya ngahadiran pameran kanton.

Ieu kaping 5 pikeun kantong Flyone ngahadiran pameran Canton, salaku pabrik tas profésional, kami utama pikeun nunjukkeun konsép desain anyar sareng jasa profésional.Produk kami kalebet ransel popok, kantong taktak, pad ganti, ransel laptop bisnis sareng kantong murangkalih.Sadayana nganggo desain énggal urang.Kami henteu ngan ukur nunjukkeun produk, tapi konsép desain énggal.

1
presentasi Babyono

Di sagigireun produk tas design anyar, urang ogé boga tim profésional urang sorangan pikeun paméran, aranjeunna sadayana professionally dilatih, maranéhna bakal ngawanohkeun presentasi parusahaan urang jeung sagala konsép design anyar urang pikeun nganjang urang.urang salawasna meunang pangakuan pohara alus sanggeus pameran.

lalulintas leumpang 3
Lalulintas suku

Kusabab produk desain anyar kami sareng jasa tim profésional, stan kami salawasna kalayan lalu lintas suku, kalolobaan klien tiasa mendakan produk kantong anu dipikaresep ti stan kami.tur urang tiasa ngabahas sarta ngamekarkeun babarengan pikeun sagala jinis konsép design anyar, sarta bisa meunang pasar babarengan.

IMG_20190503_124805

Upami anjeun profésional, anjeun bakal disatujuan, saatos anjeun disatujuan, anjeun bakal meunang pesenan.Pesenan dina pameran kami mangrupikeun dukungan pangsaéna pikeun tim kami.