111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

The Kind+Jugend International Baby to Teenage Fair Cologne

IMG_20190920_090425
IMG_20190921_142604

The Kind+Jugend International Baby to Teenage Fair Cologne dimimitian ti 21 Séptémber nepi ka 24 Séptémber 2019. Éta paméran anu paling profésional pikeun orok pikeun produk rumaja.Aranjeunna narik seueur merek ti sakumna dunya pikeun ngahadiran pameran.Éta kalebet Graco, Goodbaby, Britax, Newell, Badabulle, Ergobaby, Nuby, Joovy, Merek utama dina industri produk orok.

IMG_20190919_102736
IMG_20190919_105957
IMG_20190919_110036

Xiamen Flyone tas Co., Ltd, salaku pabrik tas profésional, urang difokuskeun desain anyar urang sorangan sagala jinis kantong Mammy, kantong popok jeung Pad Ngaganti.Ieu katilu kalina ngahadiran pameran.kami utama pikeun némbongkeun konsép design anyar urang jeung layanan profésional.Sadayana nganggo desain énggal urang.Kami henteu ngan ukur nunjukkeun produk, tapi konsép desain énggal.

dfgsdfg
3

Ieu mangrupikeun produk anu paling laris nalika pameran, titik desain anu pangsaéna nyaéta pambukaan kantong, nalika anjeun nangkeup orok anjeun, anjeun tiasa muka kantong ku hiji leungeun wungkul, sareng nyandak barang tina kantong éta kalayan gampang.Éta wilujeng sumping di pasar Éropa sareng USD.

1

Pikeun ngajagi konsép desain urang, kami parantos ngalamar patén pikeun desain ieu.Anu kami ogé tiasa ngajagi merek sareng reputasi klien kami.

IMG_20190921_115036

Kusabab produk desain anyar kami sareng jasa tim profésional, stan kami salawasna kalayan lalu lintas suku, kalolobaan klien tiasa mendakan produk kantong anu dipikaresep ti stan kami.tur urang tiasa ngabahas sarta ngamekarkeun babarengan pikeun sagala jinis konsép design anyar, sarta bisa meunang pasar babarengan.

Upami anjeun profésional, anjeun bakal disatujuan, saatos anjeun disatujuan, anjeun bakal meunang pesenan.Pesenan dina pameran kami mangrupikeun dukungan pangsaéna pikeun tim kami.