111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Profil Perusahaan

lucien&hanna saprak 2008

Konsep Desain Asli

Kami mangrupikeun perusahaan manufaktur kantong jasa pinuh di Cina anu nawiskeun produk orok, kantong popok, kantong mami, kantong murangkalih, kantong sakola, kantong tuang siang, ransel bisnis, kantong laptop, leungeun baju, kantong olahraga sareng kantong cooler sareng seueur deui.markas kami lokasina di Xiamen jeung pabrik lokasina di kota Quanzhou.Simkuring gaduh BSCI, DISNEY, sertifikasi SEDEX.Kami nawiskeun jasa anu pangsaéna kalebet kadali kualitas, harga, pangiriman waktos, pamekaran énggal sareng komunikasi anu efektif, kami ngagaduhan seueur klien ti sakumna dunya, kalolobaan ti AS, Jérman, Inggris, POLANDIA sareng PERANCIS.

Kami fokus kana nyiptakeun desain inovatif anu kualitas luhur pikeun anjeun anu bakal nyorot kauntungan produk anjeun, kami terang yén milih produk anu leres mangrupikeun léngkah anu penting pikeun bisnis anjeun, éta nyarioskeun ka konsumén anjeun naha produk sareng merek anjeun béda sareng unik.Spesialis kami tiasa ngabantosan nyiptakeun tampilan unik sareng ideu inovatif anu cocog sareng merek anjeun.Sakuduna jelas komunikasi tujuan naon brand anjeun sarta produk nangtung pikeun, naon pamundut pamasaran anjeun sarta naon hartina pikeun konsumén Anjeun.

Urang bakal pilihan pangalusna anjeun sarta supplier dipercaya ti Cina.

Carita merek

Dina Lucien & Hanna-- Slogan kami nyaéta "BAGS LIKE BABY" anu hartosna urang ngadamel kantong sapertos anjeun ngurus orok anjeun dina haté.Lucien & Hanna mangrupikeun merek énggal anu museurkeun kana produk kulawarga, mimitian ti perawatan kaséhatan, pertumbuhan séhat sareng ngiringan séhat.Desain merek anyar 100 persen asli, unggal detil ngandung kombinasi penampilan estetika sareng panggunaan pragmatis.Boasting bahan kualitas luhur, top-notch craftsmanship, detil exquisite jeung durability luar biasa, Lucien & Hanna pasti bakal setrum konsumén ti imah jeung mancanagara.

Carita merek ngeunaan Lucien & Hanna sadayana pikeun prosés bahagia tina kamekaran séhat barudak.Nalika urang dilahirkeun, kolot urang masihan urang perawatan saloba mungkin.Nalika urang dewasa sareng janten sepuh, teu heran, urang bakal ningali yén budak-budak urang nuju dewasa sareng anu séhat.Cinta téh sumber sagalana di dunya.Cinta ngajadikeun Bumi sabudeureun.

Tim Kami

Andy Zheng

pangadeg

Spésialisasi dina panalungtikan pamasaran sareng analisa sareng layanan palanggan profésional, fokus kana konsép desain anyar sareng produk kualitas.urang ngajual masalah urang ngajawab, tapi teu ngan produk.

Kontak: 13860120847

E-mail: andyz@flyoneltd.com

Lucy Lin

Désainer

Spésialisasi dina kantong mammy, ransel popok, desain ransel budak 5 langkung produk patén unggal taun.

Spésialisasi dina kantong mammy, ransel popok, desain ransel murangkalih; Numutkeun unggal kasus perusahaan komoditi quarterly, ngamekarkeun produk anu cocog pikeun gantung merek perusahaan sareng paménta pasar; operasi terampil tina PS sareng parangkat lunak gambar AI; 5 langkung produk patén unggal taun;

tim

Kami langkung profésional, langkung proaktif sareng langkung béda.

Tim ngembangkeun pamasaran

Tim Service Palanggan

Tim desain R&D

Tim merchandiser produksi

Pabrik kami sareng jalur Produksi

pabrik urang ieu lokasina di industri tas Quanzhou, kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman produksi tas, pabrik geus meunang BSCI na Sedex sertipikat unggal taun, urang difokuskeun kualitas luhur produk baku kalawan standar AQL2.5, urang advocated tur turutan kalawan standar didaur global. bahan pikeun produksi urang.urang sadaya kerja keras pikeun produk ramah lingkungan héjo dina mangsa nu bakal datang.

Pabrik kami gaduh 10 jalur produksi profésional, kalayan langkung ti 200 pagawé, kapasitas bulanan langkung ti 200,000pcs kantong, kalebet ransel, kantong popok, kantong perjalanan sareng kantong olahraga.kami nawiskeun prosés produksi profésional ka sadaya klien kami, ti inspeksi bahan jeung kontrol, prosés motong bahan, prosés jahit, inspeksi online, prosés beresih jeung packing, inspeksi ahir, loading wadahna, unggal prosés kalayan kontrol standar tinggi.Sareng ngagaduhan reputasi anu luhur ti para klien ti sakumna dunya.

Jasa Kami

Panawaran Panawaran profésional

Klién dikirim panalungtikan kalawan spésifikasi lengkep, éta bisa dumasar kana poto, gambar atawa sampel

Urang nyieun itungan ongkos profésional ngaliwatan analisis bahan jeung ulikan workmanship, sarta nawarkeun harga lumrah tur kalapa

Kontrol kualitas

Simkuring gaduh sistem kontrol kualitas urang sorangan.ngaranna "Flyone 13/2.5 sistem"

1 hartosna 1 rapat pelatihan pra produksi sateuacan produksi

3 hartina 3 kali inspeksi salila prosés produksi, Bahan mariksa, on garis mariksa jeung inspeksi produksi ahir
2.5 hartina standar AQL 2.5

Kadali pangiriman

waktos kalungguhan 60 poé pikeun urutan normal
30 dinten waktos kalungguhan pikeun pesenan gancang

tawaran desain R & D

Klién dikirim inquiryDrawing, desain sketsa
Desain produk Qriginal
Desain bungkusan
ngembangkeun sampel

komunikasi efisien

Bales dina 24 jam
Urang ngajual masalah urang ngajawab, tapi teu ngan produk