111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Custom Pantun popok Travel Portabel Baby Ngarobah Mat Kantong

Katerangan pondok:


  • Beurat barang:0,65 kg
  • Ukuran produk:Ukuran 11,8 x 8,2 x 1,5 cm
  • MOQ:800 lembar
  • Tipe Bahan:Poliéster 600D
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    1.PROTECTION ANAK - pad ganti portabel ngajaga orok anjeun tina kuman ngabahayakeun di tempat umum

    2. NYAMAN DIGUNAKAN - mat ganti perjalanan kompak sareng gampang dianggo, saé dibentuk dina clutch anu janten asistén anu penting pikeun jalan-jalan sareng perjalanan.

    3. NYAMAN DIPAKAKEUN - tali taktak anu tiasa disaluyukeun ngamungkinkeun anjeun nyandak pad anjeun dina kanyamanan;tali klip adjustable pikeun ngagantung dina stroller atawa sabudeureun pigeulang

    6
    4

    Pangatur hébat

    Pikeun popok, wipes sareng barang pribadi anjeun

    3

    Ukuran Optimal

    ukuran kabuka 22″x22″, pikeun kanyamanan jeung panyalindungan awak pinuh pikeun orok dina mat;ukuran 8″x11,5″ kompak-clutch, pikeun gampang ngagunakeun kantong popok pikeun mawa

    2

    Nangtayungan Orok Anjeun

    tina kuman jahat di fasilitas umum kalayan tambahan-panjang, flared side change pad, BPA Free, Phthalate Free, Lead Free

    Ngaran Produk Pad ganti popok
    Nomer Barang LH005
    Biaya sampel $100
    Waktu Sampel 7 poé
    Waktos Produksi 40-50 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
    Rincian bungkusan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn atanapi sakumaha paménta
    Sarat pamayaran TT L/C Western Union
    Palabuhan Xiamen atawa sakumaha paménta

  • saméméhna:
  • Teras:

  • .