111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Custom Multifunctional méwah orok waterproof 3 di 1 Popok Kantong ransel pikeun indung

Katerangan pondok:

Bisa dipaké salaku ransel, handbag, elegan jeung cocog pikeun loba kasempetan kawas balanja, iinditan jeung sajabana Praktis jeung Unisex Desain nyieun kantong popok ransel ieu sampurna pikeun iinditan jeung budak anjeun & katresna.


  • Jumlah Pesanan Min.:500 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Rincian produk

    Tag produk

    • Inpormasi Tambahan
    • Ngaran Produk

      Popok Ransel

      Nomer Barang

      LH101

      Biaya sampel

      $100

      Waktu Sampel

      7-10 poé

      Waktos Produksi

      40-45 poé sanggeus sampel dikonfirmasi

      Rincian bungkusan

      1 pcs/polybag

      Sarat pamayaran

      TT L/C Western Union

      Palabuhan

      Xiamen atawa sakumaha paménta

    • Rincian produk:
    • 1. Dirancang pikeun genah - lawang lega tambahan ngajadikeun ransel popok ieu gampang pikeun manggihan kabutuhan poko dina ciwit a, sarta dual zippers pikeun gampang-aksés & panutupanana malah ku hiji leungeun!Gagang anu gampang dicekel & desain ergonomis deui & tali taktak anu empuk kandel nawiskeun anjeun pamawa anu nyaman sareng tulangan kakuatan.ransel popok
    • 2. Convertible sarta jadi serbaguna - kantong popok Ieu bisa dipaké salaku ransel, kantong, ogé bisa ngagantung dina kareta nu.Elegan sareng cocog pikeun seueur kasempetan sapertos balanja, iinditan sareng sajabana, desain praktis sareng unisex ngajantenkeun kantong popok ieu sampurna pikeun perjalanan sareng budak lalaki anjeun, kado pancuran orok anu idéal!2
    • 3. Awét nu bakal lepas pikeun taun - ransel popok kami dijieunna tina lawon lightweight, awét sarta waterproof (Leuwih kuat ti kantong orok twill poliéster, hadé dina lalawanan deform & lalawanan cimata).Jahitan non-fraying, sareng seleting kuat.Seams bertulang dina tali taktak jeung cecekelan, tanpa ripping.ransel popok

  • saméméhna:
  • Teras:

  • .