111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Ransel Kantong Popok, Kantong Popok pikeun Ayah & Ibu Multi-Fungsi Travel Ransel sareng Straps Stroller

Katerangan pondok:


  • Beurat barang:0,6 kg
  • Ukuran produk:35*30.5*10 cm
  • MOQ:800 lembar
  • Tipe Bahan:Poliéster
  • Rincian produk

    Tag produk

    1_1

    Katerangan

    1. kapasitas badag-.Bungkus sadayana anu anjeun peryogikeun dina kantong popok anu sampurna, kalebet: 3 wadah botol insulasi, saku laptop empuk, kantong interior anu elastis sareng gancang nyandak popok tina saku tukang ransel.

    2. High-Quality-Material-Lightweight, awét sarta lawon tahan cai, dijieunna tina lightweight, lawon awét sarta waterproof kaasup linen rupa kalawan kulit vegan di luar, sarta poliéster tahan cai dina jero, tahan pamakéan beurat jeung kaayaan kasar.

    3.Humanized design-Featuring ergonomically contoured airflow design deui kalawan padding ventilated kandel tapi lemes, kantong popok ransel méré Anjeun rojongan deui maksimum.Straps taktak padded breathable ngajadikeun eta incredibly nyaman sanajan kalawan beban beurat pikeun mawa.

    1.Henteu ngan ransel popok,

    Éta ogé organizer orok mawa-on kalayan 2 Kompartemen Utama & 14 kantong lega.Bungkus sadayana anu anjeun peryogikeun dina kantong popok anu sampurna,

    4

    2. Desain unik

    Saku usap khusus pikeun "momen darurat" éta
    Keychain Extendable pikeun genah Anjeun
    Ngagantung rapih dina stroller anjeun pikeun genah dina-jalan
    Sampurna pikeun Ibu sareng Bapa - Salaki anjeun moal isin nalika tugas bapa!

    3.Kantong popok ésénsial accessoried

    Ulah mayar tambahan pikeun asesoris kantong popok penting.Kami parantos nyertakeun cingcin D hardware khusus pikeun stroller sareng pad ganti tahan cai anu bersih (23l x 15w inci) sareng ransel popok kami.Ukuran: 11.8lx 7wx17.3h inci;Volume: 24L, Beurat: 1,5 lb.

    2
    Ngaran Produk Ransel Mamah
    Nomer Barang LH003
    Biaya sampel $100
    Waktu Sampel 7 poé
    Waktos Produksi 40-50 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
    Rincian bungkusan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn atanapi sakumaha paménta
    Sarat pamayaran TT L/C Western Union
    Palabuhan Xiamen atawa sakumaha paménta

  • saméméhna:
  • Teras:

  • .