111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Tas Popok Multi-Fungsi Waterproof Travel Ransel pikeun Perawatan Orok, Kapasitas ageung, Stylish sareng Awét, pink

Katerangan pondok:


  • Beurat barang:0,65 kg
  • Ukuran produk:10,6 * 8,3 * 16,5 inci
  • MOQ:800 lembar
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    1. Salawasna nganggo Bahan tina Quality pangalusna - Ngagunakeun kualitas luhur awét Salju lawon tahan cai sarta gampang pikeun ngusap bersih, ulah sieun ngabahekeun susu / cai dina kantong.

    2. Kapasitas badag - kompartemen utama badag, kantong gudang misah kaasup kantong insulated & saku baju baseuh, anjeun tiasa nempatkeun botol susu, botol cai, baju, popok, anduk, jsb dina kantong misah béda.

    3. Multi Fungsi - Anjeun tiasa make kantong ieu salaku ransel jeung kantong.Éta pisan elegan sareng cocog pikeun seueur kasempetan sapertos balanja, iinditan jsb.

    1.Sigana Leutik tapi Sabenerna Super Lega

    Anjeun tiasa nyocogkeun 5 popok, 4 ganti baju, 5 bibs, kantong cocooan, kantong obat, kantong popok, sendok, pulpén, cangkir, comforter sadayana di jero sareng kamar luang.Mibanda bukaan lega kana kantong utama, sahingga pisan gampang pikeun ngeusian atawa nyandak kaluar barang anjeun.

    3

    2.Bahan Prep sareng film aluminium ultrathin

    Sipat optik husus film aluminium ultrathin tetep anjeun susu lila haneut, sarta pikeun ngagunakeun bahan didaur, hayu urang ngalakukeun hiji hal pikeun dunya ieu.

    4

    3.FASHION NYAMAN

    Ngadopsi desain anu gaya & elegan, kalayan tali taktak empuk ngabantosan anjeun ngirangan tekanan taktak, ngajantenkeun anjeun langkung nyaman.ransel popok tetep aman dina tonggong anjeun tanpa slipping off jeung ngajaga leungeun Anjeun bébas nyekel orok atawa nu latte loba-diperlukeun.

    5
    Ngaran Produk Ransel popok
    Nomer Barang LH002
    Biaya sampel $100
    Waktu Sampel 7 poé
    Waktos Produksi 40-50 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
    Rincian bungkusan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn atanapi sakumaha paménta
    Sarat pamayaran TT L/C Western Union
    Palabuhan Xiamen atawa sakumaha paménta

  • saméméhna:
  • Teras:

  • .