111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

FAQ

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon waktos kalungguhan produksi?

Waktos kalungguhan sakitar 35-50 dinten saatos konfirmasi pesenan sareng persetujuan sampel.

Kumaha anjeun ngadalikeun kualitas?

Kualitas mangrupikeun jiwa perusahaan urang.Sateuacan produksi, urang bakal boga pasamoan pikeun pariksa sagala titik penting jeung kontrol produksi.Urang mariksa bahan nalika datang, sarta mariksa sampel munggaran, inspeksi dina prosés jeung inspeksi final.

Naon eusi ngajamin?

Kami nyayogikeun garansi 12 bulan saatos anjeun nampi kantong.

Naha anjeun nyayogikeun jasa OEM?

Leres, kami ngabagéakeun OEM, ogé kami nyayogikeun jasa ODM, anjeun ngan ukur nunjukkeun ideu, urang tiasa ngarancang sadayana kantong pikeun anjeun.

Naon kaunggulan anjeun?

Janten profésional, Janten Proaktif, Janten Béda.Ogé tim manajemen kami nyaéta nyayogikeun solusi anu tiasa dianggo pikeun klien kami.