111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Ransel Popok Kapasitas ageung Kantong Popok Orok, Kantong Maternity Multi-Fungsi Tahan Cai pikeun Ibu Bapa

Katerangan pondok:


  • Beurat barang:0,78 kg
  • Ukuran produk:28*38*16 cm
  • MOQ:500 lembar
  • Tipe Bahan:Jenis Bahan Salju Kain
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    1, Kapasitas ageung Multi-kantong: Kantong popok ngagaduhan seueur kantong, pikeun popok, baju orok, botol sareng suplai orok sanés, ogé konci,

    dompet jeung saterusna, pikeun nyadiakeun cukup spasi pikeun hal diperlukeun pikeun ngajaga urutan sampurna.

    2, Desain Smart: Desain tonggong kabuka ngabantosan anjeun mendakan barang anu anjeun peryogikeun dina ransel popok anjeun.Éta merenah pikeun nempatkeun atawa cabut

    produk orok ti handap kantong popok orok.

    3, Desain merenah: Ieu bisa dipaké salaku ransel, atawa ngagantung dina gerbong orok.Éta cocog pikeun balanja, pariwisata sareng acara anu sanés.

    Praktis sareng cocog pikeun lalaki sareng awéwé.

    Inpormasi Tambahan

    Ngaran Produk Ransel popok
    Nomer Barang LH017
    Biaya sampel $100
    Waktu Sampel 7-10 poé
    Waktos Produksi 40-45 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
    Rincian bungkusan 1 pcs/polybag
    Sarat pamayaran TT L/C Western Union
    Palabuhan Xiamen, Ningbo, Guangzhou atawa sakumaha paménta

    Rincian produk:

    1. Kapasitas ageung Multi-pocket

      • kantong popok boga multi kantong, pikeun popok, baju orok, botol jeung suplai orok sejen, kitu ogé konci, dompét jeung saterusna, nyadiakeun spasi cukup pikeun hal diperlukeun pikeun ngajaga urutan sampurna.
    详情_05
    详情_02
    ransel popok1
    2
    3
    • Desain Smart: Desain tukang kabuka ngabantosan anjeun mendakan barang anu anjeun peryogikeun dina ransel popok anjeun.Éta merenah pikeun nempatkeun atanapi nyabut produk orok tina handapeun kantong popok orok.

    2.Desain kabuka anu unik, anjeun tiasa nganggo hiji leungeun pikeun muka sareng nutup kantong upami anjeun mawa orok

    详情_07
    详情_08

  • saméméhna:
  • Teras:

  • .