111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Kapasitas ageung Mufti-fungsional Baby Travel Back Pack pikeun Bapa, Kantong Kerja Bapa Tahan Air sareng Kantong Laptop sareng Tali Karéta

Katerangan pondok:


  • Beurat barang:0,92 kg
  • Ukuran produk:Ukuran 38 x 28 x 16 cm
  • MOQ:500 lembar
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Rincian produk

    Tag produk

    Kapasitas ageungMufti-fungsional Baby Travel Back Pack pikeun Bapa,Waterproof Pa Gawé Kantong kalawan

    Kantong Laptop sareng Straps Stroller

    Katerangan

    1. [KANTUNG MULTIFUNCTION] A ransel orok stylish dirancang husus pikeun Pa jeung Ibu salaku ransel perjalanan orok.Kantong hareup INSULATED KANTUNG

    ngajaga suhu susu orok & botol cai.

    Kapasitas 2.Large - kompartemen utama ageung, kantong neundeun anu misah kalebet kantong insulated & saku baju baseuh, anjeun tiasa nempatkeun botol susu, botol cai,

    baju, popok, anduk, jsb dina kantong misah béda.

    3. Desain unik pikeun lawang, anjeun tiasa nganggo hiji leungeun pikeun muka jeung nutup kantong.

    Inpormasi Tambahan

    Ngaran Produk Ransel popok
    Nomer Barang LH004
    Biaya sampel $100
    Waktu Sampel 7-10 poé
    Waktos Produksi 40-45 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
    Rincian bungkusan 1 pcs/polybag
    Sarat pamayaran TT L/C Western Union
    Palabuhan Xiamen, Ningbo, Guangzhou atawa sakumaha paménta
    详情_05
    详情_01

    rinci produk

    1.Straps Stroller pikeun ngagantung dina stroller orok.

    动图1
    详情_07
    • 2. Bisa dibuka ku hiji leungeun jeung kapasitas badag.Desain kabuka: Anjeun tiasa nganggo hiji leungeun pikeun muka sareng nutup kantong

    • Kompartemen utama ageung, kantong panyimpen anu misah kalebet kantong insulated & saku baju baseuh, anjeun tiasa nempatkeun botol susu, botol cai, baju, popok, anduk, jsb dina kantong anu béda.

     

    详情_03
    详情_04

    3.Combined ngarobah Pad pikeun mastikeun teu forgetting kaluar

    aksés gampang tina saku handap deui

    详情_08
    详情_09

  • saméméhna:
  • Teras:

  • .