111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Paling panas jualan online poliéster fungsional ransel popok orok kalayan tali taktak portabel

Katerangan pondok:

 

harga: $7.1
Item Beurat: 0,62 kg
Ukuran produk: L 26 x H 41 x D 15 cm
MOQ: 800 lembar
Tipe Bahan: 600D poliéster


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

1. Salawasna nganggo Bahan tina Quality pangalusna - Ngagunakeun kualitas luhur awét Salju lawon tahan cai sarta gampang pikeun ngusap bersih, ulah sieun tumpahan susu / cai dina kantong.

Kapasitas 2.Large - kompartemen utama badag, kantong gudang misah kaasup kantong insulated & saku baju baseuh, anjeun tiasa nempatkeun botol susu, botol cai, baju, popok, anduk, jsb dina kantong misah béda.

3. Multi Fungsi - Anjeun tiasa make kantong ieu salaku ransel jeung kantong.Éta pisan elegan sareng cocog pikeun seueur kasempetan sapertos balanja, iinditan jsb.

Inpormasi Tambahan

Ngaran Produk Ransel popok
Nomer Barang LH060
Biaya sampel $100
Waktu Sampel 7 poé
Waktos Produksi 40-50 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
Rincian bungkusan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn atanapi sakumaha paménta
Sarat pamayaran TT L/C Western Union
Palabuhan Xiamen atawa sakumaha paménta

Rincian produk:

1. kualitas punjul & durability
Ransel kantong popok ieu didamel saé sareng didamel tina lawon poliéster tahan cai premium anu diwangun pikeun tahan, anjeun kéngingkeun kompartemen anu berlapis-lapis pikeun ngajaga popok baseuh sareng garing, botol, lawon popok; Dua kantong insulasi anu tiasa dilegakeun ngajaga botol orok anjeun suhu anu cocog.
 F1
 
2. Dirancang pikeun genah
Kantong popok ieu ngagaduhan skéma warna nétral génder anu cocog pikeun sadaya déwasa, sareng cocog pikeun sadaya kaayaan; Bukaan anu langkung lega ngajantenkeun ransel popok ieu gampang dipendakan dina ciwit; Cecekelan anu gampang dicekel & Deui Desain ergonomis & Tali taktak empuk kandel nawiskeun anjeun a mawa nyaman jeung kakuatan tulangan.
 
 F2 F3
 
3. rupa-rupa kagunaan
Kantong popok ieu tiasa dianggo salaku ransel, kantong, ogé tiasa ngagantung dina kareta.Elegan sareng cocog pikeun seueur kasempetan sapertos balanja, iinditan sareng sajabana, Praktis sareng Desain Unisex ngajantenkeun kantong popok ieu sampurna pikeun perjalanan sareng budak lalaki & awéwé anjeun, kado pancuran orok anu idéal!
 F4


  • saméméhna:
  • Teras:

  • .