111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Multi-fungsi popok badag kantong mummy popok ransel pikeun Baby Care Travel

Katerangan pondok:

 

harga: $8.5
Item Beurat: 0,7 kg
Ukuran produk: L 27 x H 42 x D 24 cm
MOQ: 800 lembar
Tipe Bahan: 600D poliéster


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

1. Salawasna nganggo Bahan tina Kualitas pangalusna - Ngagunakeun kualitas luhur awét Salju lawon tahan cai sarta gampang pikeun ngusap bersih, ulah sieun ngabahekeun susu / cai dina kantong.

Kapasitas 2.Large - kompartemen utama badag, kantong gudang misah kaasup kantong insulated & saku baju baseuh, anjeun tiasa nempatkeun botol susu, botol cai, baju, popok, anduk, jsb dina kantong misah béda.

3.Multi Fungsi - Anjeun tiasa make kantong ieu salaku ransel jeung kantong.Éta pisan elegan sareng cocog pikeun seueur kasempetan sapertos balanja, iinditan jsb.

Inpormasi Tambahan

Ngaran Produk Ransel popok
Nomer Barang LH056
Biaya sampel $100
Waktu Sampel 7 poé
Waktos Produksi 40-50 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
Rincian bungkusan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn atanapi sakumaha paménta
Sarat pamayaran TT L/C Western Union
Palabuhan Xiamen atawa sakumaha paménta

Rincian produk:

1.MPROVE kanyamanan Pikeun ngaronjatkeun produktivitas
Dijieun ku Straps Taktak Padded Nyaman bari mawa orok anjeun sarta Panel Balik kalawan desain aliran hawa pikeun ngajaga ventilated deui anjeun sahingga panas kabur ti taktak jeung tonggong anjeun.Kantong popok anu kuat ieu ngajantenkeun nangtung nyalira iraha waé.

S1

2. FREE ditambahkeun bonus
Anjeun ogé bakal nampi 2 Kait Stroller anu tiasa dicabut nalika anjeun henteu hoyong kantong popok anjeun dina tonggong anjeun ku cara ngagantelkeun kana kareta, 1 Pad Ganti ageung sareng bantalan busa anu lembut anu nyaman sareng bersih pikeun orok anjeun.Ditambah 1 Kantong Baseuh sareng Kering sampurna pikeun kit pabinihan atanapi ganti baju orok.Ieu bakal nulungan anjeun kabutuhan orok anjeun sarta kalawan stylish dirancang pikeun cocog kantong popok anjeun.

S2

3. JAMINAN kapuasan
Kami nangtung pikeun KUALITAS, kantong popok kami didukung ku Garansi Pabrikan.Kami terang anjeun bakal resep kantong popok ieu sapertos urang.

S3


  • saméméhna:
  • Teras:

  • .