111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Multi-fungsi Ibu Maternity Popok Kantong Kapasitas Besar Baby Travel Tote Popok Stroller Kantong Mummy Ransel Desainer Pikeun Ibu

Katerangan pondok:


  • Beurat barang:0,78 kg
  • Ukuran produk:11,2 * 16,8 * 6 inci
  • MOQ:500 lembar
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    1. Cicing stylish jeung tiis jeung sagalana nu peryogi dina lebet nu

    - 1 tote popok deluxe, 1 bantalan ganti anu lemes, empuk sareng pola desainer anu cocog, 1 tali taktak anu bantalan, adjustable & tiasa dicabut, 2 tali taktak

    2.TON KANTUNG TINGGAL ORGANISASI - Dirancang sacara saksama pikeun maksimalkeun pungsi kalayan saku multifungsi- per grup riset pasar kolot urang.

    Ngawengku bantal ganti bantal sareng kantong khusus pikeun cengkraman hiji-leungeun pikeun popok sareng tisu.Saku botol anu diisolasi termal ngabantosan ngajaga susu orok aman sareng ditangtayungan

    tina parobahan suhu anu teu aman.Saku pacifier pelindung sareng sababaraha kantong seleting ngajaga dompét, telepon, sareng konci anjeun aman disimpen sareng gampang dipendakan.

    3. Multi Fungsi - Anjeun tiasa make kantong ieu salaku ransel jeung kantong.Éta pisan elegan sareng cocog pikeun seueur kasempetan sapertos balanja, iinditan jsb.

    4. tiasa nambihan tali stroller ogé

    Inpormasi Tambahan

    Ngaran Produk Mummy orok kantong popok ransel
    Nomer Barang LH003
    Biaya sampel $100
    Waktu Sampel 7-10 poé
    Waktos Produksi 40-45 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
    Rincian bungkusan 1 pcs/polybag
    Sarat pamayaran TT L/C Western Union
    Palabuhan Xiamen, Ningbo, Guangzhou atawa sakumaha paménta

    Rincian produk:

    1. Pu nutupan desain elegan pikeun flap, cecekelan, handap.kalawan panutupanana magnét pikeun hareup, saku seleting dina kompartemen utama, PU anyaman labél patch pikeun logo

    详情_05
    详情_02
    详情_06
    详情_03

    2. Di jero Sigana Leutik tapi Sabenerna Super Lega

    Anjeun tiasa nyocogkeun 5 popok, dua botol cai, kantong popok, kaléng susu bubuk, komputer.

     

    • 3.Back panel dieunakeun saku bisa nyumputkeun ngarobah Pad
    DSC04051
    详情_04

  • saméméhna:
  • Teras:

  • .