111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Multi-fungsi waterproof kantong popok taktak Tote mummy orok kantong popok ransel Jeung USB

Katerangan pondok:


  • harga:$13,5
  • Beurat barang:0,87 kg
  • Ukuran produk:16,5 x 5,8 x 11,2 inci
  • MOQ:500 lembar
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Rincian produk

    Tag produk

    Multi-fungsi waterproof kantong popok taktak Tote mummy orok kantong popok ransel Jeung USB

    Katerangan

    1. kantong botol insulated.

    2. Kantong organizer bolong pikeun diapers adn wiptes.

    3. Saku Ibu sareng cingcin konci.

    4. Padded laptop / leungeun baju tablet

    5. Ngarobah pad jeung kareta kareta kaasup

    Inpormasi Tambahan

    Ngaran Produk Mummy orok kantong popok ransel
    Nomer Barang  
    Biaya sampel $100
    Waktu Sampel 7-10 poé
    Waktos Produksi 40-45 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
    Rincian bungkusan 1 pcs/polybag
    Sarat pamayaran TT L/C Western Union
    Palabuhan Xiamen, Ningbo, Guangzhou atawa sakumaha paménta
    详情_06
    详情_02

    Rincian produk:

    1. Popok Ransel

    Kantong popok ransel ukuran normal sareng 10 kantong internal & éksternal, Cukup lega pikeun nahan seueur kabutuhan orok sareng tetep katingalina teratur sareng kompak, tanpa ageung teuing atanapi alit.

    详情_05
    详情_03
    • Awét - Cai / Cacat / Résistansi Cimata

    ransel popok kami dijieunna tina lawon lightweight, awét sarta waterproof (Leuwih kuat ti kantong orok poliéster twill, Leuwih alus dina Résistansi deform & Résistansi cimata).Jahitan non-fraying, sareng seleting kuat.Jahitan anu dikuatkeun dina tali taktak sareng cecekelan, tanpa nyéépkeun

    详情_07
    详情_08

    2.Convertible sarta jadi serbaguna

    Kantong popok kami tiasa dianggo salaku ransel, kantong, ogé tiasa ngagantung dina kareta.Elegan sareng cocog pikeun seueur kasempetan sapertos balanja, iinditan sareng sajabana, Desain Praktis sareng Unisex ngajantenkeun kantong popok ieu sampurna pikeun perjalanan sareng budak lalaki / awéwé anjeun, kado pancuran orok anu idéal!

    详情_09
    详情_10

  • saméméhna:
  • Teras:

  • .