111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Warta

  • Naon Anu Kudu Dibawa Dina Kantong Gym?

    Naon Anu Kudu Dibawa Dina Kantong Gym?

    Loba babaturan kabugaran novice manggihan yén maranéhna kudu meuli kantong kabugaran sarta nempatkeun sababaraha asesoris kabugaran di dinya sanggeus digawé kaluar pikeun periode waktu;bisa jadi babaturan novice kabugaran anu ningali sababaraha professional kabugaran anu kudu mawa deui unggal waktu maranéhna indit ka gim.Kuring nempatkeun loba hal ...
    Maca deui
  • Sababaraha Tips pikeun Cocog Kantong

    Sababaraha Tips pikeun Cocog Kantong

    STABLE jenis kantong ieu leuwih cocog pikeun pagawe kantor, sarta kelir lolobana hideung, kopi, monochrome bodas atawa plaid poék.Nganggap yén pagawé kerah bodas kedah nganggo baju formal nalika damel, sareng warna bajuna lolobana warna poék sapertos hideung, bodas, sareng coff ...
    Maca deui
  • Naon Beda Antara Bahan PC sareng ABS pikeun Koper?

    Naon Beda Antara Bahan PC sareng ABS pikeun Koper?

    Naha éta roaming kota atanapi ngalacak kota leutik, koper mangrupikeun barang anu kedah dipilampah nalika urang kaluar.Luhur-nilai, koper kualitas luhur ngajadikeun perjalanan langkung pikaresepeun sareng nyaman, janten bahan koperna nyaéta PC atanapi ABS.Kain wol?Seueur jalma milih koper, langkung fokus kana ...
    Maca deui
  • Kumaha Pilih Kantong Sakola

    Kumaha Pilih Kantong Sakola

    Kantong sakola murangkalih anu saé kedah janten kantong anu henteu karasa capé nalika dibawa kana awak.Anu disarankeun nyaéta ngagunakeun prinsip ergonomis pikeun ngajagaan tulang tonggong.Di dieu aya sababaraha pilihan: 1. Tailored mésér.Perhatikeun naha ukuran kantong cocog pikeun jangkungna ...
    Maca deui
  • Bahan Naon anu Dipilih pikeun Kasus Trolley?

    Bahan Naon anu Dipilih pikeun Kasus Trolley?

    Kantong trolley ayeuna parantos janten kabutuhan dina kahirupan, boh perjalanan, perjalanan bisnis, sakola atanapi ka luar negeri, sareng sajabana, teu tiasa dipisahkeun tina kotak troli.Salian nengetan gaya sareng harga, pilihan bahan ogé penting pisan, anu langsung tiasa nangtoskeun ...
    Maca deui
  • Perjalanan Studi Tim Penjualan FLYONE di Ningbo

    Perjalanan Studi Tim Penjualan FLYONE di Ningbo

    Pikeun ngalayanan konsumén urang langkung profésional sareng éfisién, FLYONE ngiringan pelatihan penjualan profésional dina 23 Juli 2022, sareng sadayana nguntungkeun pisan.Anjog ka Tempat Pangajaran – Ningbo dina Malem 22 Juli 2022 A Pojok Adegan Diajar JOYCE Aktif A...
    Maca deui
  • Tips Meuli pikeun Kantong Cooler Luar

    Tips Meuli pikeun Kantong Cooler Luar

    1. Pariksa lawon tina kantong cooler outdoor pikeun karuksakan.Mangga ulah meuli lamun cacad.2. spésifikasi jeung fungsi teu minuhan kabutuhan Anjeun, punten ulah meuli.3. Anjeun tiasa teundeun cai dina beungeut lawon ningali lamun eta penetrates pikeun nguji éfék waterproof.4. Pariksa aksésori ...
    Maca deui
  • Dasar Meuli pikeun Kantong Cooler Luar

    Dasar Meuli pikeun Kantong Cooler Luar

    Kantong cooler tiasa dianggo pikeun piknik luar atanapi kahirupan sapopoe.Éta téh dipaké pikeun nahan rupa-rupa pangan sarta ngajaga suhu sarta freshness dahareun.Nalika mésér bungkus és, anjeun tiasa ngamimitian tina aspék-aspék ieu: 1. Kinerja insulasi tiis: Insulasi tiis mangrupikeun fungsi dasar és ...
    Maca deui
  • Gedong Tim Tilu Poé di Gunung Wuyi Cina

    Gedong Tim Tilu Poé di Gunung Wuyi Cina

    Ti Jul.2nd-Jul.4th, urang boga 3 poé pikeun ngawangun tim di Cina Wuyi Gunung, Sadaya urang ngarasakeun eta!FLYONE Tim Arung Bambu Arung Jeram Luncat Jadi Luhur Lansekap
    Maca deui
  • Pangropéa tina Kantong piknik

    Pangropéa tina Kantong piknik

    1. Ulah kakeunaan panonpoé, éta pangalusna pikeun hawa garing alami.2. Hindarkeun utensils logam sacaket mungkin ka témbok jero kantong.3. Hindarkeun paparan ka panonpoé, seuneu, dampak jeung objék seukeut tur kontak jeung pangleyur kimiawi.4. Sendok Garpu: Saatos ngumbah sareng ngagaringkeun alat makan anu dianggo, nempatkeun ...
    Maca deui
  • Perayaan ulang taun ka-12 FLYONE

    Perayaan ulang taun ka-12 FLYONE

    Dina soré 21 Juni, waktu Beijing, FLYONE tas ngayakeun hajatan ulang 12th.Sarerea ngumpul babarengan ngobrol jeung spent soré pikaresepeun!Perayaan ulang taun ka-12
    Maca deui
  • Tips pikeun Meuli Kantong Piknik

    Tips pikeun Meuli Kantong Piknik

    1. Struktur jero kudu dibeuli nurutkeun item nu disimpen di luar sapopoé.Upami éta barang biasa sapertos crisper, kantong piknik anu keras tiasa dianggo pikeun mastikeun stabilitas anu diwangun.Lamun kantong dahareun rangkep item, Anjeun bisa milih hiji kantong lemes, nu bisa ngamangpaatkeun th...
    Maca deui