111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Pameran

  • THE jenis + JUGEND INTERNATIONAL orok ka rumaja Fair Cologne

    THE jenis + JUGEND INTERNATIONAL orok ka rumaja Fair Cologne

    The Kind+Jugend International Baby to Teenage Fair Cologne dimimitian ti 21 Séptémber nepi ka 24 Séptémber 2019. Éta paméran anu paling profésional pikeun orok pikeun produk rumaja.Aranjeunna narik paling o ...
    Maca deui
  • THE 125. Canton Fair

    THE 125. Canton Fair

    Pameran kanton ka-125, fase katilu dimimitian ti 31 April dugi ka 04 Mei 2019.Éta kalebet kantong sareng koper, pakean, produk sapatu...... Aya langkung ti 200 rébu anu mésér ti al...
    Maca deui