111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Pink abu popok Kantong Multi-fungsi waterproof mummy ransel popok Kantong

Katerangan pondok:


  • Beurat barang:920g
  • Ukuran produk:18 * 12,6 * 3,2 inci
  • MOQ:800 lembar
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    1. Salawasna nganggo Bahan tina Quality pangalusna - Ngagunakeun kualitas luhur awét oxford lawon tahan cai sarta gampang pikeun ngusap bersih, ulah sieun ngabahekeun susu / cai dina kantong.

    2. Kapasitas badag - kompartemen utama badag, kantong gudang misah kaasup kantong insulated & saku baju baseuh, anjeun tiasa nempatkeun botol susu, botol cai, baju, popok, anduk, jsb dina kantong misah béda.

    3. Multi Fungsi - Anjeun tiasa make kantong ieu salaku ransel jeung kantong.Éta pisan elegan sareng cocog pikeun seueur kasempetan sapertos balanja, iinditan jsb.

    4. Saatos-jualan Service - Masalah kualitas lumangsung dina ngagantian sataun, jaminan hirupna, lamun anjeun teu sagemblengna wareg, lajeng KONTAK kami sarta kami bakal masihan anjeun ngabalikeun duit 100% dina 90 poé pameseran.Niat kami pikeun nawiskeun palayanan palanggan BEST dina Amazon.

    1. Sigana Leutik tapi Sabenerna Super Lega

    7

    2.A Smart popok ransel

    4

    3.Kalenturan

    Buka gampang ku hiji leungeun.

    6
    Ngaran Produk Ransel popok
    Nomer Barang LH001
    Biaya sampel $100
    Waktu Sampel 7 poé
    Waktos Produksi 40-50 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
    Rincian bungkusan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn atanapi sakumaha paménta
    Sarat pamayaran TT L/C Western Union
    Palabuhan Xiamen atawa sakumaha paménta

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • .