111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Stylish Popok Kantong Pangatur pikeun Moms

Katerangan pondok:


  • Beurat barang:1,4 kg
  • Ukuran produk:16,1 * 4,7 * 13,4 inci
  • MOQ:500 lembar
  • Tipe Bahan:Kain Salju
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    1. Multi-kantong Kantong Popok Kapasitas Besar: Kantong popok gaduh total 12 kantong, 2 kantong samping, kompartemen sanés.Nyayogikeun rohangan anu cukup pikeun popok, ganti pad, konci, dompét, makeup, baju orok sareng saterasna pikeun ngajantenkeun barang-barang penting orok anjeun tetep sampurna.
    2. Kantong Popok Mommy: Ngadopsi lawon salju tahan cai anu kualitas luhur, gampang dibersihkeun;lalawanan maké, lalawanan ka deformasi, tas popok multifungsi tanpa kurban konsep desain fashion méré pilihan pangalusna pikeun mom jeung dad.
    3. l DIRANCANG KU KOLOT Pikeun Kolot — Unggal kompartemen sareng set item dina kantong popok ieu dirancang pikeun nyederhanakeun kahirupan anjeun salaku kolot.Hiji kompartemen anu langkung ageung cocog sareng barang-barang panggedéna anjeun bari kantong leutik mastikeun anjeun tetep teratur.Grand Central Station Popok Kantong nangtung nangtung pikeun aksés gampang kana kompartemen utama bari ngaganti popok pikeun alit anjeun.

     

     

    Inpormasi Tambahan

    Ngaran Produk Tote popok
    Nomer Barang LH020
    Biaya sampel $100
    Waktu Sampel 7-10 poé
    Waktos Produksi 40-45 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
    Rincian bungkusan 1 pcs/polybag
    Sarat pamayaran TT L/C Western Union
    Palabuhan Xiamen, Ningbo, Guangzhou atawa sakumaha paménta

    Rincian produk:

    Bukaan lega, pintonan jelas

    Bukaan lebar pikeun ngagampangkeun kahirupan, sabab anjeun tiasa ngaksés barang naon waé tanpa repot, sareng ningali sadaya barang sepanjang waktos.

    Organisasi hareup

    Anjeun tiasa ngatur hal-hal anu paling penting dina kantong hareup, sapertos botol orok atanapi barang-barang sanés, supados gampang diakses.

    Sleting kualitas luhur

    Kami nganggo seleting kualitas luhur anu nyumponan sadaya standar manufaktur internasional.

    Bagian bébas kimiawi

    Kami ngan ukur nganggo bagian logam tugas beurat anu diuji pikeun mastikeun kasalametan anjeun sareng orok anjeun, sedengkeun kalolobaan merek sanés nganggo bagian anu murah sareng teu dipercaya.

    详情_01
    详情_04
    详情_02

    Mibanda desain streamlined, konstruksi hébat & sagala pungsionalitas kolot butuh dina kantong a.Kantong tote ieu ngagaduhan sadaya fitur anu kedah aya kalebet 12 kantong pikeun organisasi

    详情_05
    详情_06
    DSC03831

  • saméméhna:
  • Teras:

  • .