111

TAS SIGA Orok

0086-13860120847
0086-13860182477

Waterproof Travel Ibu Turun jaket Bahan ransel Baby mummy popok Kantong

Katerangan pondok:


  • Beurat barang:0,3 kg
  • Ukuran produk:32*15*27 cm
  • MOQ:800 lembar
  • Tipe Bahan:Bahan jaket handap
  • Rincian produk

    Tag produk

    Katerangan

    1.Fabric: 100% Poliéster - Nylon touch;Bahan ieu gampang diurus sareng nahan warna sareng bentukna sorangan dina waktosna

    2. Desain & Warna-hangbag ieu kalawan pisan fashion jeung desain unik; Datang dina harta biru, biru muda, khaki, pink keur pilihan Anjeun

    3. Multi Fungsi - Anjeun tiasa make kantong ieu salaku kantong mammy atawa pamakéan sapopoé.Éta pisan elegan sareng cocog pikeun seueur kasempetan sapertos balanja, iinditan sareng orok anjeun.

    1.Enteng

    Bahan super ringan moal ngajantenkeun anjeun nyobian barang anjeun, anjeun tiasa teraskeun dinten anjeun, tanpa usaha.

    123

    2.Awet

    Bahan tahan cai anu awét pisan dijantenkeun salami sadaya perjalanan kahirupan.

    vasdvb

    3.FASHION NYAMAN

    Ngadopsi desain anu gaya & elegan, kalayan bahan khusus, ngajantenkeun anjeun langkung raos nalika nyandak éta.Desain busana bakal ngajantenkeun anjeun langkung béda.

    5
    Ngaran Produk Mamah gantungan
    Nomer Barang LH004
    Biaya sampel $100
    Waktu Sampel 7 poé
    Waktos Produksi 40-50 poé sanggeus sampel dikonfirmasi
    Rincian bungkusan 1pcs / polybag, 15pcs / ctn atanapi sakumaha paménta
    Sarat pamayaran TT L/C Western Union
    Palabuhan Xiamen atawa sakumaha paménta

  • saméméhna:
  • Teras:

  • .